klik dulu baru tau....

Selasa, 30 November 2010

INgat Lima perkara sebelum datang lima perkara..


n3 ni takde kena mengena ngan tajuk dia atas..tapi sendiri mau ingat la..

Lagu ni aku terjumpa dalam youtube..bait2nya sangat indah...dinyanyikan oleh penyanyi veteran jepun Miyuki Nakajima..Dia ni penyanyi terkenal tahun 70an dulu...aku malas nak tulis dalam bentuk romanji...susah gila nak tukar kan tulisan kanji tu ke tulisan biasa ni..hehhehee.so aku sertakan translation lagu ni je la ..dalam bhs omputih..korg mesti fahamnya...kalo tak faham pun buat2 pejam mata je la..tak bape faham lagi? ko leh tanya ckynwan..dia ni belajo kat jepun..g la tanya dia ape yg korg tak faham(promote blog jap) ..lagu ni pun sedap didengar..ape ?nak lagu hip hop?nnt aku cari lagi..hehhee

Miyuki Nakajima "Birth(Tanjyou)"

Birth I can live on my own-after all that's what life is
But life is so different when you live it with someone else
The stronger one tries to be
The more likely one is to slip into petty loneliness
Please say that calls for love that fall short again and again
Could never have been in vain
Please say that waiting waiting for love that isn't returned
Could never have been a waste of time
As I count the seasons that come and go
As I count the lives whose paths cross mine

Revering and hating
Someday I'll get to know love
Like a baby who enters the world crying In order to live again -
that's why you have cried till now,isn't it?
Remember-when you were born
Words that must have been said to every one of us
Listen, and you will remember
The welcome that was the first thing we heard
Remember Being born
Remember Fateful meetings
Remember Living life together
And decide what you will do from now on

Time passes and doesn't give me a chance to look back
One by one, the places I'd like to go back to fade away
Every time I lose someone I wanted to hold onto
I become the one wanting to protect someone else
As I count the seasons that gow apart
As I count the lives that grow apart
Praying and lamenting
The love inside myself blooms "I love you" are the words no one ever forgets Even "Goodbye" means "I love you"
Remember-when you were born

Words that must have been said to every one of us
Listen, and you will remember
The welcome that was the first thing we heard
Remember But,if you can't remember I will say it to you anytime "Welcome, and thank you for being born"
Remember Being born
Remember Fateful meetings
Remember Living life together And decide what you will do from now on

Salam sesama insan..arigatou.peaCe

Ahad, 28 November 2010

Kepada kaki dera...

hentikan le perbuatan korg tuh...kalo ko tau rasa sakit..org pun tau gak...kalo ko rasa ko boleh tahan sakit bila org pijak perut ko...ko leh la pijak org len..kalo ko leh tahan bila ade org cucuh putung rokok kat kulit ko..so ko pun boleh wat org len camtu..aku benci korg..

so kepada mereka yang bencikan kaki dera kanak2 nih..meh sama2 kita sokong kempen


senang je korang klik kat gambo lukisan tangan tu....tu lukisan tangan yang di buat oleh aku membuktikan aku mmg telah menyokong kempen ni..kalo korang rasa tak lawa ..korang buat la lukisan tangan sendiri...Apa yg penting kita tunjukkan yg kita mmg menyokong kempen hentikan penderaan kanak2 ni...
ni info yang disertakan sekali:

An average of 7 children in Malaysia suffered abuse everyday in 2009, and these were only the reported cases.

Get on Board is a "peoples' campaign" by UNICEF to provide the Malaysian public with the knowledge, insights and resources to stop child abuse. Do the right thing. Get on board. Stop child abuse!

Memang keji sungguh..aku mmg kutuk korang yang mendera budak2 ni..agak2la kalo nak tunjuk kasih sayang pun

(marah ni...)

korang tengok comey je budak2 ni....tak sampai hati kan nak cubit2....

sama2la kita berdoa supaya kaki dera ni kembali ke pangkal jalan...

peace.

Rabu, 24 November 2010

salam..nak promote blog

aku terpaksa promote blog ni....dipaksa tau...ha korang klik la..kang dia cakap aku ....kera di hutan disusu..anak dirumah mati kelaparan...
glitter-graphics.com.dia bukan kera maupun anak aku..tu just peribahasa...tp adik aku...dia baru je wat blog so suh la aku promote blog dia..ekceli aku malas..yelah .. blog aku ni ha usianya dah setahun lebih bape kerat je followernya..xde la hebat mn pun...tapi aku tak kisah pun....asal ade org dtg lawat sudah..lgpun dulu2 tak tau ape benda blog ni..ni pun ngah belajo ngan jalan2 blog org lain..
Nape aku terpaksa promote blog dia???
1. Sebab dia je adik pompuan aku..
2.sebab dia pandai buat kek moist..sedap tau...kalo puji2 dia..dapatla aku makan kek tu..
3.Sebab aku mmg terpaksa...
4.Kalo blog dia femes....aku tumpang kembang idung..
5.sebab mmg kena paksa k...hehhehee..
6.sbb aku baik hati..layan

Dia yang saya citekan adalah adik saya sendiri Miss in@.korang klik kat nama tu...klik tau..pastu jadi follower dia..mesti dia suka...kalo dia suka...nnt dia rajin buat kek banyak2..leh la aku makan kek selalu..hahhahaa...jgn marah ye..

salam ceria..

Moga ceria pagi ni ye...
Awl bangun hr ni umie...hehhehee...aku pun tak caya seawal ni aku bangun..selalu lepas subuh..tarik selimut balik...kroh..kroh...kroh...sampai kul 8 ke 9 pg...hahahha..kantoi..wat malu je..takpe yg pntg bgn subuh k...dari tak bngun langsung ape ke jadah tu.....
tadi tgk kat shoutmix aku tadi ade la seorang hamba Allah bernama Misz Farah.bila aku klik kat nama dia tiba2...jeng..jeng...pg kat page lain ..ingatkan blok dia..rupa2nya..dia bawa aku terbangke sini................

Nak tau lebih lanjut klik kat pic ni:




hadiah dia mmg menarik..teruja i nak join u..
ni info dia:

Want your share of RM50,000 in prizes? Play the 100PLUS Mindwarp Challenge and Outdo Yourself!

Join the 100PLUS Outdo Yourself Facebook page and test your speed, wits and memory with the 100PLUS Mindwarp Challenge. Start your quest to be the best with our mind-warping online game as you compete for your share of RM50,000 worth of prizes!

If you’re quick enough, get set to compete in the ultimate mental and physical challenge at the Finals!

Top 15 fastest winners compete in the Finals for a grand prize of RM10,000

Main prizes:

3 fastest winners – Samsung Galaxy Tab + 100PLUS (6-can pack)

2 fastest winners – Samsung Galaxy S + 100PLUS (6-can pack)

10 fastest winners – Samsung NX100 + 100PLUS (6-can pack)


sekian.

Selasa, 23 November 2010

Otak dah beku ke?

copy lagi.

salam pembuka bicara(ceh..macam nak pidato je..heheheh

Kebelakangan ni takde idea nak tulis apa...tu yg tanya pada diri sendiri apakah kerana cuti yang panjang ni boleh membuatkan otak menjadi beku????...hehhehehee...
betul..sesumpah....sumpah....i mmg tak tipu..ntah nak cite apapun tak tau...merapu je ni...
so buat masa ni jgn marah ye...asik copy paste je....hehhehee...asik g jalan blog org je...tadi pun ade singgah kat blog wanhazel...serius kelakar blog dia...ade bukak tutorial ..baik btl dia nak kongsi ilmu ngan org lain..then singgah kat blog ni plak Faiz Tapit..guling2 aku ketawa...baca dianya cite..nak join klik je nama diorg tu....(agaknya org muda ni otak dia mmg kreatif kot)

then saya jalan2 lagi singgah kat sini plak...blog hamka .Encik Hamka ni mmg sempoi ..p la jalan sana...nnti kita pun akan sewa kete dia juga...hehhehee...

ni je la cite sebelum tdo....ok..smg bangun pagi esok ada idea nak tulis apa...sekian

Salahkah Wanita Tak Tahu Memasak? | iluvislam.com + discover the beauty of islam

Salahkah Wanita Tak Tahu Memasak? | iluvislam.com + discover the beauty of islam


Kalau perempuan tidak boleh memasak, dikutuk dan disuruh belajar. Kalau lelaki tak boleh jadi imam kita kata okay saja.

Jangan diperbesarkan nanti mereka terasa hati.

"Apalah perempuan, tak pandai masak siapa nak kahwin dengan awak!" Begitulah kata rakan sejawat lelaki pada seorang anak dara, juga rakan sejawat kami.

Maka jawaplah si gadis ayu itu yang dia tidak sempat belajar memasak sebab dari kecil tidak digalakkan keluarga sebaliknya di suruh menumpukan perhatian pada pelajaran saja.

Setelah tinggal di asrama, peluang pulang ke rumah terhad dan tidak sempat turun ke dapur membantu ibunya.

''Habis sekarang kenapa tidak belajar?" Tanya sang lelaki lagi dengan penuh semangat.

''Sedang belajarlah ni tetapi selain sibuk dengan kerjaya saya juga sibuk belajar agama, jadi belajar memasak tetap tidak diutamakan!" Begitu jawab si gadis yang membuatkan lelaki tadi menggeleng-geleng kepala.

Baginya tidak sempurna seorang wanita jika tidak tahu memasak. Wanita sepatutnya buat begitu juga.

Syarat utama menjadi suami mesti boleh menjadi imam.

Walau ada yang kata, jika itu syaratnya bermakna makin ramai wanita yang hidup bujang seumur hidup.

Lelaki meletakkan kebolehan wanita di dapur sebagai perkara utama dan ungkapan hendak memikat suami, perlu pikat seleranya sering diguna pakai.

Tidak kiralah jika wanita itu berpelajaran atau berjawatan tinggi dan penyumbang utama kewangan dalam rumahtangganya.

Sekarang bukan asing lagi gaji isteri lebih tinggi daripada suami.

Namun kedudukan suami sebagai raja tidak pernah dilupa walau dia tidak mengambil inisiatif mempelajari ilmu menjadi imam.

Ilmu bermain video game di komputer mereka rasa lebih perlu.

Kalau tidak tahu memasak disuruh belajar dan sesudah belajar perlu handal.

Jika handal bukan setakat masak untuk keluarga sendiri, kalau boleh perlu boleh memasak untuk tiga pasukan bola. Begitulah standard yang telah ditetapkan.

Bolehkah kita meletakkan undang-undang itu kepada lelaki juga? Kalau tidak pandai jadi imam, belajarlah.

Mula-mula jadi imam kepada keluarga sendiri, sudah terror boleh mengimam satu taman perumahan juga.

"Sibuk suruh kita handal memasak, mereka tu bolehkah jadi imam?" Dengus teman wanita yang lain.

Betul juga ya? Berapa kerat lelaki yang menjadikan sembahyang jemaah di rumah bersama anak isteri sebagai agenda utama, selain keperluan memenuhi pelbagai seleranya?

Maka bertanyalah wanita kini kepada beberapa lelaki tentang kebolehan yang satu ini.

Ternyata ramai yang menjawab tidak confident menjadi imam sebab takut bacaan al-Fatihah tidak sempurna, salah tajwid atau pun dia merasakan isterinya lebih handal.

Ada yang kata lebih elok dia dan isteri sembahyang sendiri-sendiri.

Ada juga menjawab, rasa kelakar pula apabila dirinya yang rugged menjadi imam.

Isu ini sepatutnya kita beratkan sepertimana masyarakat memberatkan wanita perlu pandai memasak jika mahu bersuami.

Lelaki juga harus boleh menjadi imam supaya kewibawaan mereka sebagai ketua keluarga tidak goyah atau menjadi mangsa 'queen control'.

p/s:just copy for sharing. Sendiri mau ingat..hehhehee

Isnin, 22 November 2010

Mimpiku..

(sila klik untuk "zoom")


salam...
takde ape2 pun..tadi aku ngah tdo..tiba2 dapat ilham ...takde kene mengena ngan aku pun..hehehhehe..nilah hasilnya..nama pun mimpikan....layanz

Ahad, 21 November 2010

The Lion Story featuring Zahidah - Lagu Teman


sebenarnya saya takde idea nak tulis ape....saya jalan2 di youtube then terjumpa lagu yg sedap ni....meh dengo sama2...
dan saya tujukan lagu ini...buat kamu sume...layan le...senyum sokmo k...

Sabtu, 20 November 2010

terharu saya...

Salam
tadi saya buka statcounter..ala nak tgk visitor yg masuk page saya je...tak ramai pun cam blogger2 otai yang lain ...saja2 ..bukan faham sangat pun..hehhehe then saya ternampak satu link ni..



saya pun klik la...ye la nak tau gak sape empunya blog ni....dan saya ternampak...


dia masukkan blog saya dalam blog list dia...hehehhee..kombang idung jap..tak sangka plak saya ..ingatkan org baca dan terus pergi...lalu saya pun terharu.tu je nak bgtau.hehhehe
.
Dia yg saya citekan ialah WALIMAHPEDIA.kamu boleh jengah dia d blognya .

p/s:saya suka je promote blog org so jgn segan2 datang blog saya ye.

APA IMPIAN SATU MALAYSIA AWOK?????

salam ...
dah sabtu ye kawan2...ade plan nak g mana2?kalo dah duk kg ni..takde mende la saya nak buat just main tenet je la...hehehehe..jgn main2 kg saya pun dah ade berukband...hhehehe..broadband la..saya selalu cakap kat kawan2 kalo nak chat ngan saya tunggu saya balik kg dulu...padahal saya menyewa kat kl...ape kejadah balik kg baru online...tu namanya kemajuan kg...ahhahahahah.
n3 ni bukan nak cite pasal kemajuan kg saya pun....just nak tanya pd diri sendiri dan anda sume....

Apa impian satu Malaysia anda??????

semalam saya ade tertengok iklan kat tv1 ...ade rancangan tv baru kat rtm yg ditaja oleh POS MALAYSIA..yang wat aku tertarik ttg iklan tu ..ade lah sorg minah tu..peserta rancangan tu la ...dia cakap camni..lebih kurg camni la...(aku x bape ingat sangat..kalo betul...betul la..)

"IMPIAN SATU MALAYSIA SAYA IALAH MERASAI HIDUP D KAMPUNG "

so saya disini just nak serkap jarang je la ..hehhehe..so tak yah nak pandang serius ngan ape yg saya tuliskan ye..ni yg wat saya terfikir...camne la dia leh terfikir nak impian camtu..org melayu plak tu kalo org cina ke atau india mayb dia nak rasa hidup kt perkampungan melayu...rasa cam x satu Malaysia je...myb dia asal kat US kot..atau dia mmg tak pernah duk kg walau sedetik pun..ataupun mmg takde kg pun...ntah ape lah yg dia fikir ttg kg ni?apakah dia masih fikir kg tu cam duk dlm hutan?penduduknya masih mengguna dapur arang?atau,,,korg fikir la pepun..malas nak pnjang cite..
pastu nak suh rakyat malaysia undi impian camtu plak..kalo betul nak satu malaysia...buat la impian nak duk umah perdana menteri selama sebulan ke?atau impian nak kawin campur ke?hehhehehe..atau nak belajar masakan cina atau india ke?atau merasai duk ngan famili cina atau india ke?atau pg berbakti kat kawasan org Asli ke?ape2 je la yg ade selitkan satu Malaysia...yg ni saya setuju...
ape la awok membebel ni umie oit!!!!!lantak la dia nak impian ape ke!!!!(hehehe..saya menyibuk sbb saya ni masyarakat prihatin...jgn marah)
so jgn banyak bunyi ye umie...
akhir sekali
apa impian satu Malaysia awok????

umie jawab:
Impian satu Malaysia saya ialah rahsia...hahhahhahaah...
(giler perahsia saya ni...bek duk diam2 je nnti org dengki plak ngan impian saya...jgn marah2 tau)

Jumaat, 19 November 2010

Iklan Jangan Merokok (Rokok dan yasin)



Sungguh saya menegaskan disini saya anti perokok...hehehee..jgn marah

Khamis, 18 November 2010

Salam..

Tiba-tiba je saya rasa nak tulis ttg seseorg...saya tak kenal dia..tapi saya kenal dia melalui blog..saya sangat terharu bila dia jadi follower saya..sedangkan blog saya ni cuma blog picisan kalo nak d bandingkan dengan blognya....dia selalu dtg blog saya dengan meninggalkan jejak di shoutmix ..kdg2 dia tinggal comment..tapi saya cuma tau baca je....hehehe..sebenarnya saya tak tau nak reply camne..hehhehee(malu tul awok ni)..saya juga suka berkunjung ke blog dia ...sungguh..leh wat saya ketawa terguling2.(buruk benor ketawa cam tu..)cam masuk dalam dia nya cite...

Dia yang saya citekan ialah NADEY...kamu boleh jenguk dia di blog nya..just klik je kat nama tu...hehehe..jom sama2 kita ketawa terguling2..

Saya copy dr blog nadey.

Aku pun dah terkena..hehhehe


Don't scroll past the animals until you have decided upon your answer .............






The Banana Test

There is a very, very tall coconut tree and there are 4 animals,

A Lion , A Chimp , A Giraffe ,
......AND...

A Squirrel

They decide to compete to see who is the fastest to get a banana off the tree.

Who do you guess will win?


Your answer will reflect your personality.


So think carefully . . ..
Try and answer within 30 seconds. Got your answer?


Now scroll down to see the analysis.


:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:


If your answer is:

Lion = you're dull.
Chimpanzee = you're dense.
Giraffe = you're a complete moron.
Squirrel = you're hopeless.



A COCONUT TREE DOESN'T HAVE BANANAS.





Obviously you're stressed and overworked.
You should take some time off and relax

p/s:Just copy from internet.Enjoy!!!

Rabu, 17 November 2010

Selamat Hari Raya Qurban..

I'm Back!!!!!
Setelah seminggu bertungkus lumus ..memerah otak...menajamkan minda..mengorbankan masa tdo..untuk menjawab soklan exam.

Akhirnya saya berjaya mengharungi minggu yang paling memenatkan!!!!..dan saya sangat2 penat..



dan kini Saya cuma mampu berdoa ...

Amin.


Dan Tiba Masanya untuk Saya....

pegi berurut

dan sila jerit sama2...

sambil

Makan angin di blog kamu..kamu...kamu..n kamu..

tunggu kunjungan saya k..

Sekian.





Ahad, 7 November 2010

TunJuk Ajar kU sifu...

Salam..


ni Entry adalah untuk memperkenalkan sifu saya ...hehhehee...dah lupa ye ..hari tu Kan dah janji nak cIte..k..dia pun ade blog dia sendiri gak...dia lah tempat rujukan saya...mana yg tak tau...saya akan tanya dia..

contoh soklan saya:

"camne nak tuko kaler background aku ?"

"camne nak bg tulisan besor?"

"camne ko letak gambo dlm blog"

n bla..bla...bla...bla...

saya tetap suka tanya dia sbb..selain dia sifu saya...dia juga teman sebilik saya..sepupu saya...pemberi pinjaman wang pada saya..Ah Long ke?x..x..saya pinjam wit dia takde bunga2 la..org mmg panggil dia Along gak...bila saya minta tolong print kan Assignmnt pun..dia tak banyak bunyik..just tanya ko nak bape copy?kdg2 pow dia punye milO peket(dia ade banyak nescafe peket gak..tapi dsbbkan saya tak minum nescafe so nescafe peket tu selamat la dia simpan..hehehhee)...banyaknya la Jasa dia kan saya...

Apa lagi ye....

Dia bg saya pinjam Almari n tilam empuk yg selama ini jadi tempat tdo saya..saya dtg situ cuma bawak beg kain...bantal ..n toto nipis je...

Dia tak pernah kisah saya study sampai lewat malam...n lampu terpasang masa dia tdo...kdg2 dia sanggup masuk bilik lewat sbb tak nak ganggu saya study sbb dia cakap nnt saya tak study bila saya tgk dia tdo...dia cakap lagi saya ikut tdo bila tgk dia tdo..hahahhaaa..mmmg betul pun..

walau pun dia jarang ada bila sabtu ahad menjelma..tapi bila dia jumpa saya..dia layan cite saya sampai dia lambat pegi mandi...tunggu sampai saya hbs cite...br dia buat ape yg dia nak buat sbb dia tau saya suka bercakap...hahahhaa....ye dia betul.

Sungguh saya sangat menghargai dia dlm hidup saya....dan skang ni dia bukan lagi teman sebilik saya...tapi dia masih sepupu saya...dan kerana dia bertambah sorg lagi sepupu saya..hehehehe.

Kebaikan dia pada saya mungkin sedikit dia rasakan..tapi pada saya ia sangat berharga..kerana dia buat saya gembira mempunyai sepupu seperti dia.

KenaPa Entry saya ni cerita pasal dia????sungguh saya sedih...sampai saya cakap kat dia..kalo nak kemas barang..kemas bila aku takde kat umah....saya jahat sbb tak tolong dia...tapi sungguh saya sedih bila tgk dia kemas brg...dan kini dia sudah punyai kehidupan nya sendiri...

saya gembira melihat dia gembira...moga dia tenang dan tabah menjalani kehidupan baru nya skang ni...saya doakan dia berbahagia sehingga ke akhir hayat..saya harap dia takkan lupakan saya di sini..rajin2 lajenguk saya disini...


Dia yang saya cerita ni adalah LEENDA dan selamat datang En.As dalam keluarga PakLong Malek. kamu boleh jengah leenda di blog nya ...
Blom terlewat untuk saya wish :
SELAMAT PENGANTIN BARU LEENDA DAN EN.AS.

Umieaila,dan pengantin baru

Sabtu, 6 November 2010

Masakan Malam ini....(ko pandai masak ke mie?)



Aku ingat nak masak lauk2 dibawah untuk makan malam ni....


kacang goreng-ihsan gugel

Sotong goreng Kunyit-ihsan gugel

Rendang Ayam-ihsan gugel

ikan sweet sour-ihsan gugel




TApi hakikatnya!!!!!









Ni je aku mampu buat...HAHHAHHAHAHHAHAA

kagum saya ngan blog ni...

salam..cuba korang tgk follower blog ni...ramainya...hehhehee.dan aku tolong meramaikan lagi...ramai giler peminat dia..ni blog dia realiti konspirasi.korang mesti teruja nak membacanya...layanz



hati2 kalo nak komen di facebook ye kawan2....

Salam...kawan2..
hati2la kalo nak komen di fb tu..kan dah gaduh..ade plak yng tak reti nak nilai mana satu pertanyaan..ngan mana satu sindiran...lawak2...sorry la aku copy dr fb aku je ni...tu yang aku malas layan fb sangat skang ni...puas gak nak tulis ..tulisan buruk amat...hehehhehe
dr pemerhatian aku..yang berwarna merah tu adalah satu geng yang nak mengenakan mangsa yang tulisan berwarna hitam tu.


pada kawan2 jgn marah aku k...cume masing2 beringat la...tak yah la nak komen macam mengenakan org..
salam sesama insan...aku yang inginkan keamanan..




Jumaat, 5 November 2010

Akibat terlalu leka melayari internet!!!!!!

Sepatutnya jadi ubi goreng..ni dah jadi ubi hangit...HHAHHAHAHAHa

Hampir ke situ (with lyrics)

Saya tujukan lagu ini buat diri saya..dan org2 yang saya sayangi...bait2nya sangat indah...

JIKA HALANGAN MENDUGA PERJALANAN KITA..JANGANLAH KAU BERPUTUS ASA...KERANA KU ADA DISISI SETIA MENEMANI...ANDAI SEMANGATMU GUGUR GENGGAMLAH TANGANKU....i`m promise ..i `ll be there with you...

Kredit to shafiza169

korang fikirla sendiri!!!!







Pic ni diambil sewaktu tunggu bas di pekeliling..masa aku tak sure la..rasanya dalam kul 4 ptg lebih(ade ke time camtu?)tak tau la aku nak cakapape..maybe korg lebih memahami...

ntahla awok ni umie....kaco betul..

salam sifu
...aku dah tau ape silap aku bape hari ni...aku asik ngadu kat sifu aku...yang aku takleh buka blog aku sendiri ..n siap suh sifu aku plak pegi jengah blog aku..hehehhee..biasalah bila sifu aku dah jengah..leh la suh dia edit ape yang patut...tu tgk la kat shoutbox aku tu ..dulu kecik je..aku pun tak tau rupanya dah ramai yang tinggalkan mesej..hehehehe..org tua baru belajar kata kan...sifu aku plak cakap dia malas lebih2 nak edit..bio aku belajo sendiri..heheheh...biasala namakan sifu kan...takkan sume dia nak ajor kan...dia bg tips dah le kan...pastu pandai2 la aku buatkan,,hehehhee...tapi aku lagi la suka kalo leh bio dia plak tulis entry dlm blog aku(banyak cantik muko ko mie....hihiihihi..)....nak tau sape sifu aku?????nnt next entry aku cite ye...ala korng mesti kenala punye la...dia comel2 je...dah...dah aku malas cite lagi...bio suspen...entry ni aku nak cite ttg kelembapan aku mengenal pasti masalah...hahahhahaa..
meh kita tgk kesilapan bodoh aku tu...layan..

Aku x nk create blog baru la wei!!!!!

xpe aku layan lagi.....

Ni yang bikin panas!!!!!!!

Akhirnya baru la aku sedar kesilapan aku kat mana??? aku tak masukkan email penuh..padanla aku tak leh masuk...hahahahaha






















Saya telah menyertainya..Anda bagaimana?