klik dulu baru tau....

Rabu, 3 Februari 2010

makin banyak kita fikirkan. makin banyak plak nak benda yang harus difikirkan...


salam..pe kabar sume?(bertanya ngan nada ceria)...

sebenarnya aku penat tul...assignment cam tak siap2 je..nape la aku gatai sangat nak sambung belajo...hehehhee.kan dah rasa cam susahkan diri je....

banyak menda kena start balik...refresh balik....ari ni ade quiz fizik plak...soklan kacang betul...rasa malu plak tak leh nak jawab...ehhehehhe mmg takleh jwb pun...ade plak camtu..mmg pun...time aku sekolah dulu boleh je jawab...nape skang ni tak leh plak???adakah aku dah makin nyanyuk atau d timpa penyakit imnesia...inersia..amnesia?..ntah mana satu yang betul...

ni le cabaran yang terpaksa aku harungi...otak aku ni cam penat je..dah sizen kot...

hehehehe...dah le tak de kawan2 yang leh wat aku ketawa..bila balik umah je la aku bercakap ngan linda..nasib bek la dia rajin gak bercakap ngan aku...babnye pendiam..mati kutu la aku..

so the summary is..kuala lumpur ni tak best langsung...

dalam erti kata lain buhsan....sape leh buat aku suka duk sini????angkat tangan skang!!!!!

Saya telah menyertainya..Anda bagaimana?