klik dulu baru tau....

Sabtu, 6 November 2010

hati2 kalo nak komen di facebook ye kawan2....

Salam...kawan2..
hati2la kalo nak komen di fb tu..kan dah gaduh..ade plak yng tak reti nak nilai mana satu pertanyaan..ngan mana satu sindiran...lawak2...sorry la aku copy dr fb aku je ni...tu yang aku malas layan fb sangat skang ni...puas gak nak tulis ..tulisan buruk amat...hehehhehe
dr pemerhatian aku..yang berwarna merah tu adalah satu geng yang nak mengenakan mangsa yang tulisan berwarna hitam tu.


pada kawan2 jgn marah aku k...cume masing2 beringat la...tak yah la nak komen macam mengenakan org..
salam sesama insan...aku yang inginkan keamanan..




Tiada ulasan:

Saya telah menyertainya..Anda bagaimana?