Langkau ke kandungan utama

Catatan

Yang Ditampilkan

assalamualaikum.wbt

Tak sangka rasanya dapat jenguk balik blog aku yang dah berbelas tahun ditinggalkan sepi.Memang aku tiada bakat menulis,idea macam banyak tapi selalu tiada masa nak duduk depan pc . Aku harap satu hari nanti aku boleh jadi penulis ..tapi tak pernah lak nak serius ...heheheheh ..itulah aku. Semoga hari ni jadi starting point untuk aku kembali menulis blog ni .Semoga semuanya baik2 belaka untuk aku ,kamu , dia dan semua orang. Rasa janggal lak ,untuk menaip ..ehhehhehe...macam orang jakun pun ade gak bila tengok blog orang lain .camne la diorang boleh buat design yang cun melecun tu ...sigh...ngeluh jap..

Catatan Terbaharu

1 Muharram Detik Perjuangan..

Musim org kawin..yeyyeyeye..

AWARD DARI MISS INA

Saya sibuk Berkempen!!!

Lovely blog ke blog saya ni???hehehhee

Kamu kena faham ...

Salam..Award pertama saya..

INgat Lima perkara sebelum datang lima perkara..

salam..nak promote blog