Salam..

Tiba-tiba je saya rasa nak tulis ttg seseorg...saya tak kenal dia..tapi saya kenal dia melalui blog..saya sangat terharu bila dia jadi follower saya..sedangkan blog saya ni cuma blog picisan kalo nak d bandingkan dengan blognya....dia selalu dtg blog saya dengan meninggalkan jejak di shoutmix ..kdg2 dia tinggal comment..tapi saya cuma tau baca je....hehehe..sebenarnya saya tak tau nak reply camne..hehhehee(malu tul awok ni)..saya juga suka berkunjung ke blog dia ...sungguh..leh wat saya ketawa terguling2.(buruk benor ketawa cam tu..)cam masuk dalam dia nya cite...

Dia yang saya citekan ialah NADEY...kamu boleh jenguk dia di blog nya..just klik je kat nama tu...hehehe..jom sama2 kita ketawa terguling2..

Saya copy dr blog nadey.

Ulasan

munna berkata…
kak munna pun suka baca blog biawak goreng ni
umie berkata…
meh kita baca sama ye..kak munna
nadey berkata…
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nadey bru prasan entri ni!!!!!!!!!!!! loooooo lame xon9 T________T terharu!!!!!!!!!!!!! nadey pon biase2 je......kalo nadey slalu drop in kt blog org tu...maknenye entri die besh2....so blog ni dh tarik minat nadey....see bukan nadey sorg je huhuhu

btw sowi la dh lame xprasan entri ni ....nk nanges guling2 la mcm ni!

Catatan Popular