klik dulu baru tau....

Sabtu, 6 November 2010

Masakan Malam ini....(ko pandai masak ke mie?)



Aku ingat nak masak lauk2 dibawah untuk makan malam ni....


kacang goreng-ihsan gugel

Sotong goreng Kunyit-ihsan gugel

Rendang Ayam-ihsan gugel

ikan sweet sour-ihsan gugel




TApi hakikatnya!!!!!









Ni je aku mampu buat...HAHHAHHAHAHHAHAA

kagum saya ngan blog ni...

salam..cuba korang tgk follower blog ni...ramainya...hehhehee.dan aku tolong meramaikan lagi...ramai giler peminat dia..ni blog dia realiti konspirasi.korang mesti teruja nak membacanya...layanz



hati2 kalo nak komen di facebook ye kawan2....

Salam...kawan2..
hati2la kalo nak komen di fb tu..kan dah gaduh..ade plak yng tak reti nak nilai mana satu pertanyaan..ngan mana satu sindiran...lawak2...sorry la aku copy dr fb aku je ni...tu yang aku malas layan fb sangat skang ni...puas gak nak tulis ..tulisan buruk amat...hehehhehe
dr pemerhatian aku..yang berwarna merah tu adalah satu geng yang nak mengenakan mangsa yang tulisan berwarna hitam tu.


pada kawan2 jgn marah aku k...cume masing2 beringat la...tak yah la nak komen macam mengenakan org..
salam sesama insan...aku yang inginkan keamanan..




Saya telah menyertainya..Anda bagaimana?