klik dulu baru tau....

Khamis, 18 November 2010

Salam..

Tiba-tiba je saya rasa nak tulis ttg seseorg...saya tak kenal dia..tapi saya kenal dia melalui blog..saya sangat terharu bila dia jadi follower saya..sedangkan blog saya ni cuma blog picisan kalo nak d bandingkan dengan blognya....dia selalu dtg blog saya dengan meninggalkan jejak di shoutmix ..kdg2 dia tinggal comment..tapi saya cuma tau baca je....hehehe..sebenarnya saya tak tau nak reply camne..hehhehee(malu tul awok ni)..saya juga suka berkunjung ke blog dia ...sungguh..leh wat saya ketawa terguling2.(buruk benor ketawa cam tu..)cam masuk dalam dia nya cite...

Dia yang saya citekan ialah NADEY...kamu boleh jenguk dia di blog nya..just klik je kat nama tu...hehehe..jom sama2 kita ketawa terguling2..

Saya copy dr blog nadey.

Aku pun dah terkena..hehhehe


Don't scroll past the animals until you have decided upon your answer .............






The Banana Test

There is a very, very tall coconut tree and there are 4 animals,

A Lion , A Chimp , A Giraffe ,
......AND...

A Squirrel

They decide to compete to see who is the fastest to get a banana off the tree.

Who do you guess will win?


Your answer will reflect your personality.


So think carefully . . ..
Try and answer within 30 seconds. Got your answer?


Now scroll down to see the analysis.


:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:


If your answer is:

Lion = you're dull.
Chimpanzee = you're dense.
Giraffe = you're a complete moron.
Squirrel = you're hopeless.



A COCONUT TREE DOESN'T HAVE BANANAS.





Obviously you're stressed and overworked.
You should take some time off and relax

p/s:Just copy from internet.Enjoy!!!

Saya telah menyertainya..Anda bagaimana?