klik dulu baru tau....

Sabtu, 20 November 2010

terharu saya...

Salam
tadi saya buka statcounter..ala nak tgk visitor yg masuk page saya je...tak ramai pun cam blogger2 otai yang lain ...saja2 ..bukan faham sangat pun..hehhehe then saya ternampak satu link ni..



saya pun klik la...ye la nak tau gak sape empunya blog ni....dan saya ternampak...


dia masukkan blog saya dalam blog list dia...hehehhee..kombang idung jap..tak sangka plak saya ..ingatkan org baca dan terus pergi...lalu saya pun terharu.tu je nak bgtau.hehhehe
.
Dia yg saya citekan ialah WALIMAHPEDIA.kamu boleh jengah dia d blognya .

p/s:saya suka je promote blog org so jgn segan2 datang blog saya ye.

3 ulasan:

Zulfahmi Abidin berkata...

owh.mcm tuh yer.klu kamu punyer ade kt blog fahmie jgk.so ade entry pasal fahmei jgk la ea.hehehhe

Terkini:
1. Muka Cantik Soalan Bodoh Yang Kau Tanyer
2. Akhirnya Berakhir Sudah
3. Entry Ke-47 Nie Entry Paling Panjang Aku Pernah Tulis

umie berkata...

hehhehehe..INsyaAllah..pasti saya akan tulis ttg blog kamu..

.: an :. berkata...

salam
cak! ngee... umie... thnks ea sudi jenguk2 blog an. ade pape nnti kite tkar2 komen ea... salam ziarah! =D

Saya telah menyertainya..Anda bagaimana?