klik dulu baru tau....

Selasa, 23 November 2010

Otak dah beku ke?

copy lagi.

salam pembuka bicara(ceh..macam nak pidato je..heheheh

Kebelakangan ni takde idea nak tulis apa...tu yg tanya pada diri sendiri apakah kerana cuti yang panjang ni boleh membuatkan otak menjadi beku????...hehhehehee...
betul..sesumpah....sumpah....i mmg tak tipu..ntah nak cite apapun tak tau...merapu je ni...
so buat masa ni jgn marah ye...asik copy paste je....hehhehee...asik g jalan blog org je...tadi pun ade singgah kat blog wanhazel...serius kelakar blog dia...ade bukak tutorial ..baik btl dia nak kongsi ilmu ngan org lain..then singgah kat blog ni plak Faiz Tapit..guling2 aku ketawa...baca dianya cite..nak join klik je nama diorg tu....(agaknya org muda ni otak dia mmg kreatif kot)

then saya jalan2 lagi singgah kat sini plak...blog hamka .Encik Hamka ni mmg sempoi ..p la jalan sana...nnti kita pun akan sewa kete dia juga...hehhehee...

ni je la cite sebelum tdo....ok..smg bangun pagi esok ada idea nak tulis apa...sekian

1 ulasan:

nadey berkata...

faiz tapit tu mmg besh....bdk tu mmg xleh bla ayat2 die huhuh

Saya telah menyertainya..Anda bagaimana?