Lovely blog ke blog saya ni???hehehhee

Salam.
Ape cite ngan n3 diatas tuh...actually dapat tag under One lovely bLog..
saya pun tak bape tau sangat camne nak tagging org ke apa...almaklumla selalu je ketinggalan gerabak ketapi..dak2 skang ni advance betul...hehhehee..sebenarnya sblm ni pun ade gak di tag..tapi soklannya susah sangat...hehhehee..tak dapat la saya nak jawab...len kali bg soklan senang2 je k ...cam dak comey ni bagi...hehhee...dak comey yg saya citekan ni ialah..Cik Wan NurNabilah...blog dia mak aih lawo giler..sumpah i tak tipu tau..u tak caya u g sana tengoklah...
anyway sekali lagi dengan kembang idung saya ucapkan jutaan terima kasih ..arIgatou...Xiexie....kepada beliau(skema giler)..kerana sudi memberi award lawo nih...hehhehee..
Nak knl ngan pemberi Award ni klik je kat award ni

Lawo kan????

dan dengan senang hati saya saya cuba menjawab soklan yang telah diberi:

soalan 1: apakah makanan favorite kamu?
nasi ayam..nasi goreng..nasi lemak..nasi...bape banyak nasi da...senang cite..saya ngan nasi ibarat lagu dan irama(poyo lu umie..)

soalan 2: siapakah manusia yang kamu sayang?
Mok ngan ayoh.. adik beradik... sedara mara...bopren2(ramainya)..kawan2..

soalan 3: berikan award ni kepada 4 blogger kesayangan kamu.
mmg betul2 mencabar soklan ni..4 blogger je dia suh pilih..kalo boleh sume sahabat follower saya nak beri award ni..jgn kecik hati ye yg lain...saya tau kamu dah biasa di tagging..saya ni first time so nebes sket...jgn marah ye..
dan insan yg terpilih ialah..jeng..jeng..jeng...
Ni la antara blogger kesayangan saya(kamu juga saya sayang tau) :

Biawak Goreng Nadey
Dan sebenarnya..Semusim Rindu
Kau Untukku
Aura-Su-Aizal

PeaCe.
Nota kaki: happy sangat bila cik Nabila tulis camni
ni la 4 blogger yang kesayangan i:

Ulasan

asleenda berkata…
okeh..nnt aku buat ekk..aku save dulu yek..

wehh ko tak ckp pun fav food ko suke makan jagung rebus..kekekkeke..
umie berkata…
hhehhee....banyak sangat makanan feveret aku..malu nak tulis je

Catatan Popular