klik dulu baru tau....

Rabu, 25 Ogos 2010

mak aii...

salam Ramadhan...pergh lama gila tak update...ni baru la namanya blog bersawang bro!!!!(hahahhaa ngan nada suara minah rock yang tak pose..ngeh..ngeh..ngeh).

aku bukan tak nak update...ntahla...nak kata bz...boleh la juga...nak kata malas....memang...kadang2 tu banyak je idea datang mencanak2(mencurah2) tapi tu le...idea tu datang time aku duk kat bilik termenung sambil termenung...alahai mana la sempat nak pegi cari laptop...hehehehhe...banyakla ko nye alasan umie...

nak cite ape ye??????pasal raya?pasal pose?pasal study?
k..mula2 cite pasal study ...skang dah nak masuk pertengahan sem...makin bz dan makin serabut otak..kesimpulannya otak yang dah berkarat ni kena polish kuat2...hahahhaa..

pose?mie ,ko dah tinggal pose bape hari?jeng..jeng...jeng...aku telah berjaya mengharungi 5 hari tak berpose ngan jayanya...hehehehe..korang ingat best ke tak pose bila sepatutnya kita berpuasa...bukan leh enjoy pun makan2 ...makan pun kena sorok2...malu la weh kalo nak pegi beli mcD bila time makan tghari...terpaksala tgk je kedai mcd tu...hehehee..tu yg tak best kalo tak pose kan...nasib la aku ni perempuan...nape la ade juga yg memilih tak nak pose?..kalo boleh aku nak pose penuh wei...tunggula time monopose nnt mie...ngeh..ngeh....ngeh

cite ttg raya ni...biasa2 je aku rasa...baju raya pun sah siap..kasut raya pun dah ade...mende agi nak fikirkan...cume duit raya je tak tau la thn ni dapat ke tak...hehehhe...ataupun terpaksa mengeluarkan duit raya plak...aku nak wat2 sibuk je time raya nnt...nak tempah tiket g bali ke...g jepun ke....boleh ke?

jalan2 time raya?atau ziarah menziarahi time raya ni?ape cite mie...nak g mana?sapa nak amik ko?hehehhehe...so pada kawan2 nak bawak aku g jalan sila tipon aku atau sms dulu k...aku ade je kat umah tu...jgn korang nak ngata aku ni sombong plak...hehehhehe...aku kan suka bertapa kat umah ...

Anyway mayb lama lagi aku akan menulis untuk entry akan dtg..nnt kalo ade idea aku tulis lagi ye...pasni aku akan cuba meluang kan masa menulis kat blog aku ni k...(janji palsu je ko mie)..so aku wish selamat hari raya maaf zahir batin awal2 ye kawan2...hati2 d jalan raya....ingatlah yg tersayang...ingat juga kat org yang ko menyampah...fikir2kan la...banyak2 kan bersabar di jalan raya....
salam sesama insan...

Tiada ulasan:

Saya telah menyertainya..Anda bagaimana?